Elérhetőségek

Dr. Hovanyecz Ügyvédi Iroda

Székhely: 1054 Budapest, Hold u.15. V. em. 3/a.

Levelezési cím: 1475 Budapest, Pf. 17.

Adószám: 18135406-2-41

Tel: +36-1/269-0705
Fax: +36-1/269-0117
E-mail: ugyved@hovanyecz-ugyved.hu

Félfogadás előzetes bejelentkezés alapján.

Megosztás

Jogi nyilatkozat

Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a honlap tartalma a Dr. Hovanyecz Ügyvédi Iroda szellemi alkotása, szerzői jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges és képi tartalmának bármilyen felhasználása (pl. többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, átdolgozása, stb.) csak a szerző kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása esetén, az írásbeli hozzájárulásban foglalt feltételekkel és terjedelemben lehetséges.

A honlapon található közlések tájékoztató jellegűek. Az ügyvédi megbízás minden esetben egyedi megállapodás alapján jön létre, a honlap tartalma sem részben, sem egészben nem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlapon található tájékoztatások általános jellegűek, nem tekinthetők egyedi ügyben adott jogi tanácsnak. Mivel minden ügy különböző, az általános tájékoztatás terjedelmi okokból sem térhet ki minden lehetséges élethelyzetre.

Az Ügyvédi Iroda rendszeresen frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek teljes körű pontosságát nem tudja garantálni. Az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a honlap esetleges tartalmi hibáiból, pontatlanságából, elírásokból és technikai jellegű problémákból keletkező károkért. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Ügyvédi Iroda semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Hovanyecz Hajnalka ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.