Elérhetőségek

Dr. Hovanyecz Ügyvédi Iroda

Székhely: 1054 Budapest, Hold u.15. V. em. 3/a.

Levelezési cím: 1475 Budapest, Pf. 17.

Adószám: 18135406-2-41

Tel: +36-1/269-0705
Fax: +36-1/269-0117
E-mail: ugyved@hovanyecz-ugyved.hu

Félfogadás előzetes bejelentkezés alapján.

Megosztás

Bemutatkozás

A Dr. Hovanyecz Ügyvédi Iroda 2009-ben alakult, a Budapesti Ügyvédi Kamara 3039. sorszám alatt vette nyilvántartásba. Az irodavezető ügyvéd, dr. Hovanyecz Hajnalka 2004-ben szerzett jogi diplomát az ELTE jogi karán, summa cum laude minősítéssel, jogi szakvizsgáit kitűnő minősítéssel végezte, angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Megtiszteltetés volt számára, hogy 2010-ben a Budapesti Ügyvédi Kamara közgyűlésén Nagy Judit-díjban részesült.

Az Iroda a legszélesebb értelemben vett polgári jog és gazdasági jog területén működik. Ebbe a klasszikus polgári peres és peren kívüli eljárások mellett ingatlanjogi, munkajogi, családjogi, társasági jogi, cégjogi, valamint követelésérvényesítéssel, csődhelyzettel kapcsolatos jogi eljárások is beletaroznak. Az ügyvédi tevékenység ellátása során komplex megoldásra törekszünk, így egy adott helyzet jogi szempontból történő kezelése során gyakran több alternatív megoldást vagy egymásra épülő, illetve egymás mellett alkalmazható több eljárási lehetőséget is kidolgozunk.

Megbízóink között a kis- és középméretű vállalkozások, gazdasági társaságok, non-profit szervezetek mellett magánszemélyek egyaránt megtalálhatók.

A cégek életében előforduló valamennyi jogi kérdéssel foglalkozunk a cégalapítástól kezdve az átalakuláson, cégjogi változásokon, a belső munkajogi és egyéb szervezeti kapcsolatok szabályozásán át a cég esetleges megszüntetéséig.

Cégek és magánszemélyek képviseletét is ellátjuk peres és peren kívüli eljárásokban, szerződések előkészítésével, véleményezésével is rendelkezésükre állunk.

Irodánk a képviselet ellátása során esetlegesen felmerülő egyéb jogági (pl. közigazgatási jogi, adójogi, büntetőjogi, stb.) összefüggések feltárását is elvégzi, a büntetőjog területén szakértelemmel bíró, független kollégák bevonásával.

Az Iroda által ellátott tevékenységekről részletesebben a Szolgáltatásaink menüpont alatt olvashat.